BEUK – BLAD

BEUK – PHAGOS

De Beuk, ook wel Phagos genoemd, draagt een speciale boodschap met zich mee. Deze boom helpt je om herinneringen op te roepen die wellicht een oplossing kunnen bieden voor huidige problemen. Luister naar de resonantie in je geest, want daar schuilt de wijsheid die je nodig hebt om noodzakelijke veranderingen aan te brengen. Het verleden hoef je niet simpelweg als afgesloten te beschouwen; laat in plaats daarvan ervaringen en verhalen uit het verleden je gids EN leermeester zijn bij het maken van keuzes voor de toekomst.

Neem de wijsheid van de Beuk met je mee; Vraag een stukje hout van de Beuk en maak er een talisman van. Graveer of brand het Phagos symbool in het hout. Deze talisman fungeert als een sleutel tot oude wijsheid en kennis van onze voorouders die sluimerend in onze geest verborgen liggen.

De Beuk moedigt je aan om contact te maken met de rijkdom aan oude inzichten uit het verleden. Deze inzichten kunnen je begeleiden en versterken terwijl je vooruitgaat. Gebruik de kracht van de Beuk om jezelf te verbinden met de wijsheid die je bezit en om je pad met vertrouwen en helderheid te vervolgen.

Stel je eens voor hoe je één wordt met de essentie van een boom – hun wijsheid opnemend, hun kracht voelend. Probeer hiervoor de oefening ‘Verbinding met een oude Boom’

Voel je de prikkeling van nieuwsgierigheid na het lezen van de boodschap en oefening?

Maak dan kennis met de betoverende wereld van een unieke opleiding die je diepgaand verbindt met de geheimen van dertien prachtige boomsoorten. Elke boom draagt bij aan jouw persoonlijke en spirituele groei, en nodigt je uit om de wijsheid diep in jezelf aan te boren. Laat je intuïtie bloeien in dit waardevolle proces van zelfontwikkeling.

Schrijf je snel in voor de BOOMCIRKEL, dit is een prachtige opleiding, welke je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de energie van dertien boomsoorten. Deze bomen zijn stuk voor stuk een krachtige ondersteuning voor verdere (spirituele) ontwikkeling. Je innerlijk weten wordt aangesproken en je zult snel leren om meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, een bijzonder en verdiepend proces. De Eik is de overkoepelende boom in deze opleiding.We starten op 1 april.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Leuk om te weten
19 april 2024 organiseer ik een workshopdag over Boomverbinding. Als je je aanmeldt voor de BOOMCIRKEL, ontvang je een speciale korting op deze praktijkgerichte workshop. Het is een geweldige kans om zowel online te verdiepen als hands-on ervaring op te doen tijdens deze workshopdag. Mis deze kans niet om je band met bomen te versterken en je intuïtie te laten bloeien! Bekijk hier de data en meld je aan vol=vol