BEUK

BEUK – PHAGOS

De Beuk, ook wel Phagos genoemd, draagt een speciale boodschap met zich mee. Deze boom helpt je om herinneringen op te roepen die wellicht een oplossing kunnen bieden voor huidige problemen. Luister naar de resonantie in je geest, want daar schuilt de wijsheid die je nodig hebt om noodzakelijke veranderingen aan te brengen. Het verleden hoef je niet simpelweg als afgesloten te beschouwen; laat in plaats daarvan ervaringen en verhalen uit het verleden je gids EN leermeester zijn bij het maken van keuzes voor de toekomst.

Hier is een idee om deze wijsheid met je mee te nemen: Vraag een stukje hout van de Beuk en maak er een talisman van. Graveer of brand het Phagos symbool in het hout. Deze talisman fungeert als een sleutel tot oude wijsheid en kennis van onze voorouders die sluimerend in onze geest verborgen liggen.

De Beuk moedigt je aan om contact te maken met de rijkdom aan oude inzichten uit het verleden. Deze inzichten kunnen je begeleiden en versterken terwijl je vooruitgaat. Gebruik de kracht van de Beuk om jezelf te verbinden met de wijsheid die je bezit en om je pad met vertrouwen en helderheid te vervolgen.

Voel je de prikkeling van nieuwsgierigheid na het doorlezen van deze boodschap?

Maak dan kennis met de betoverende wereld van een unieke opleiding die je diepgaand verbindt met de geheimen van dertien prachtige boomsoorten. Elke boom draagt bij aan jouw persoonlijke en spirituele groei, en nodigt je uit om de wijsheid diep in jezelf aan te boren. Laat je intuïtie bloeien in dit waardevolle proces van zelfontwikkeling.

Stel je eens voor hoe je één wordt met de essentie van deze bomen – hun wijsheid opnemend, hun kracht voelend.

De BOOMCIRKEL  nodigt je uit op een reis van zelfontdekking, waar je de uitdaging aangaat om je eigen innerlijke wijsheid te omarmen. Durf jij deze uitnodiging aan te nemen? De BOOMCIRKEL staat klaar om je te verwelkomen in haar bladerrijke omhelzing, en je te leiden naar diepe inzichten, voortdurende groei en betekenisvolle verbindingen met de bomen en de natuur.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Leuk om te weten
In maart en april 2024 organiseer ik een workshopdag over Boomverbinding. Als je je aanmeldt voor de BOOMCIRKEL, ontvang je een speciale korting op deze praktijkgerichte workshop. Het is een geweldige kans om zowel online te verdiepen als hands-on ervaring op te doen tijdens deze workshopdag. Mis deze kans niet om je band met bomen te versterken en je intuïtie te laten bloeien! Bekijk hier de data en meld je aan vol=vol