Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

APPEL -BLAD

APPELBOOM – QUERT

Stel je voor dat je omringd bent door weelderige appelbomen in een prachtige boomgaard. Eén boom springt eruit – de majestueuze Appelboom. Deze boom fluistert een speciale boodschap naar je: het is tijd om jezelf verder te ontwikkelen en een nieuwe reis van groei te beginnen. Misschien denk je aan het volgen van een opleiding om je vaardigheden uit te breiden. De Appelboom moedigt je aan om die stap te zetten waar je hart sneller van gaat kloppen.

Voel de opwinding in je buik terwijl je nadenkt over de mogelijkheden. Dit is je intuïtie die resoneert met de boodschap van de Appelboom. Vraag de boom om je te begeleiden en jezelf open te stellen voor dit pad van ontwikkeling. Vertrouw op de energie van de boom terwijl je deze nieuwe weg bewandelt.

Hier is een mooie manier om dieper te verbinden met de wijsheid van de Appelboom: snijd een appel doormidden in de breedte en ontdek een pentagram in het midden – een symbool van mystiek. Neem elk deel in je handen en stel een vraag over je reis van ontwikkeling. Reflecteer terwijl je de helften gescheiden houdt.

Neem van elk stuk een hap terwijl je een vraag overdenkt. Zo verbind je fysiek en zintuiglijk met de boodschap van de boom.

Als je je afvraagt welke stappen je moet nemen op het pad van ontwikkeling, onthoud dan dat de Appelboom je aanmoedigt je hart te volgen en jezelf open te stellen voor nieuwe kansen. Stel je vragen, neem die hap van de appel en laat de wijsheid van de boom je begeleiden.

Voel je na het overwegen van deze boodschap je nieuwsgierigheid opborrelen om de magie van Bomen verder te ontdekken?
Maak dan kennis met de betoverende wereld van De BOOMCIRKEL – een unieke opleiding die je diepgaand verbindt met dertien boomsoorten. Elke boom draagt bij aan je persoonlijke en spirituele groei. Je innerlijke wijsheid wordt aangesproken en je leert te vertrouwen op je intuïtie – een waardevol proces van groei.

Stel je voor hoe je één wordt met de essentie van deze bomen – hun wijsheid absorberend, hun kracht voelend. De BOOMCIRKEL begeleidt je op een reis van zelfontdekking. Durf je deze uitnodiging aan te nemen? De BOOMCIRKEL wacht om je te omarmen in haar bladerrijke armen, en je te leiden naar inzicht, groei en verbinding.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT