De Mare

De Mare, is de nieuwsbrief in de vorm van een video, dit is een fijne manier om mijn verhaal en boodschap te delen… Ik reik ideeën aan voor wat je kunt doen in de natuur, met de maan en alles wat er verder op mijn pad komt.

De Mare van december
Afgelopen week deelde ik mijn gevoel over de duisternis en de zoektocht naar het licht…. Ik kreeg veel reacties van jullie uit alle hoeken en ik realiseer me hoe sterk dit nu speelt in deze tijd. Daarom heb ik deze Mare voor jullie opgenomen om het licht in jezelf te herinneren, zodat jij ook weer bij je Licht-Sparkle kan komen. Het December Licht Ritueel helpt je om het licht in jezelf te herinneren in aanloop naar de donkerste periode van het jaar.

In de video van deze Mare laat ik zien hoe je dit kunt doen en zo het licht in jezelf kunt herinneren.
Lees hier de gehele Mare

De Mare van november
Afgelopen week deelde ik een artikel over de Geldboom. Een totaal ander onderwerp dan dat je van mij zou verwachten… spannend om over te praten, maar ook nodig.
In de video van deze Mare vertel ik je hoe het komt dat ik dit onderwerp nu belicht en nodig ik je uit om angst op geldstroom om te zetten in groene energie naar jouw geldboom. Tevens laat ik zien wat een Heksengeld Spell is om jouw geldboom een energie-boost te geven. > Lees hier de gehele Mare https://mailchi.mp/quicknet/de-mare-november-2021

wil je ook De Mare ontvangen? Schrijf je dan hieronder in.

Schrijf je in voor de Mare
Nieuwsbrief Heks & Kruid met beeld en geluid* Verplicht