World Peace Flame

De World Peace Flame is een symbool van vrede, eenheid en vrijheid. We geloven in de vrijheid van iedereen om waar dan ook en op ieder moment bij te kunnen dragen aan vrede. De duizenden mensen die de World Peace Flame hebben aangestoken en brandend houden, zien de vlam als symbool hiervan.

De vlam van vrede delen en doorgeven van het licht vind ik persoonlijk een prachtig gebaar. Daarom deel ik hem graag met iedereen die dat wil.

Als je geen World Peace Flame hebt, ontsteek dan energetisch een eigen kaars aan met de vlam op de foto.

Hoe doe je dat?
Neem zelf een kaars, houd je handen om jouw kaars en visualiseer dat de vlam van de World Peace Flame als energie overgaat op jouw lichtje… breng de vlam van de foto met je handen nu naar jouw kaars en steek jouw kaars aan…

Laat hem minimaal 2 minuten branden en jouw kaars is een doorgeefkaars geworden voor de World Peace Flame! Blaas de kaars niet uit, maar gebruik een kaarsendover of knijp hem uit met je vingers.

Ik wil je iets aanreiken, waarbij je het licht in jezelf kunt laten branden; Een lichtritueel met midwinter deze valt op dit jaar op 21 december.
Deze dag heeft de langste nacht van het jaar. Na deze lange nacht, zullen de dagen langzaam weer langer worden… We vieren met dit natuurfeest de terugkeer van de toenemende kracht van de zon, licht, liefde en leven… Omdat de terugkeer van het licht wordt gevierd is het dan een mooi moment om lichtwensen uit te spreken met een Midwinter Licht Ritueel te doen.

Wil je Midwinter en de terugkomst van het licht vieren?
Op de website van Heks en Kruid heb ik een mooi Midwinter Licht Ritueel voor je samengesteld dat je op 20 of 21 december kunt uitvoeren

Dit ritueel heb ik met veel liefde en aandacht voor je samengesteld, als je het wilt delen met geïnteresseerden dan is dat helemaal goed 🙏 wel graag de bron en link vermelden.

Midwinter Licht Ritueel vind je hier