BOOM-coaching

Sta open, voel, verwonder, ontvang en laat stromen…
Inzichten zullen als spiegels in de Natuur zichtbaar worden… Voel door de Bomen het Bos weer….

Bewust Onbewust Open Minded

BOOM-coaching is een natuurlijke manier van inzichten verkrijgen in vragen die je hebt. Hierbij worden verschillende natuur elementen met elk hun eigen energie en draagkracht ingezet bij de BOOM-coaching sessie. In de natuur zal je sneller inzichten verkrijgen die jij nodig hebt om tot nieuwe stappen / inzichten te komen… De antwoorden liggen dichter bij dan je denkt… Als je jezelf openstelt, leert luisteren en de verbinding durft aan te gaan met de energie van de natuur dan geeft zij ontzettend waardevolle informatie en nieuwe inzichten.

Heb je het gevoel dat je niet verder komt?
Mis je inzichten in vragen of problemen?
Voel je je onzeker, boos of gefrustreerd?
Zijn jouw grenzen aan het vervagen?

Laat mij je meenemen de natuur in… Eerst een diepe ademteug van groene energie innemen en dan starten met een geleide meditatie wandeling, waarbij je tot jezelf en in het moment komt….Je wordt rustiger, kalmer, de kleuren worden intensiever, je voelt de spanning van je afglijden… en een open en nieuwsgierige blik komt om de hoek kijken…

Door je open te stellen, te verwonderen en de groene energie toe te laten, kun je met behulp van de natuur, die actief hierin betrokken wordt, tot verrassende en nieuwe inzichten komen…

Onderzoek en stel je open, zo kom je bij jouw innerlijk weten. Laat het bos en de bomen de kern aanraken.

Ontvang een healing met groene energie vanuit boomverbinding.

Kom uit je hoofd en ontmoet je hart
Kom in je kracht en ontmoet de verbinding

Zo kun jij de volledige potentie uit jezelf halen, zowel in werk als privé. In het Natuur-coachingtraject ga je grote stappen maken en krijg je  inzicht in zaken waar het voorheen vertroebelt was…

Ter introductie een BOOM-coaching sessie van 2,5 uur waarbij je kunt ervaren wat dit voor jou kan betekenen.

Ervaringen

Babette Dekker – Natuurcoaching traject
Stars can’t shine without darkness.
Een quote die bij mij hoort maar waarbij de donkere kant van mijn leven moeilijk tot niet te plaatsen was. Met Yvonne de natuur in, om middels van 3 sessies letterlijk de donkere kant in mijn lichte kant te mogen en kunnen gooien.
Acceptatie processen die jezelf ontwikkelt maar met een zachte begeleidende hand van Yvonne en waarbij de natuur dit tot een veilig en vertrouwde eenheid vormt. Mijn donker kant mag schijnen zodat mijn lichte kant kan stralen.

Sophie Lampe – BOOM-Coaching vanuit het Pluspakket Kruidenwijs
Eikenkracht: de poort naar mezelf
Tijdens mijn wandeling met Yvonne Vrijhof had ik de vraag gesteld; hoe ik dicht bij mezelf kan blijven?
Niet altijd rennen voor anderen of de mening van anderen belangrijker te vinden dan mijn eigen mening. Maar om helemaal vanuit mezelf te kunnen handelen. Als eerste maakte ik contact met de Eik. Tijdens deze meditatie zag ik poorten voor me en mist. Ook het woord Druïde en de tovenaar Merlijn kwamen naar voren. Ik heb een mandala gelegd die leek op een Eik met een beschermlaag van eikenschors eromheen. Door afstand te nemen van de mandala, voelde ik dat deze beschermlaag eigenlijk gewoon in de weg zat en mij tegenhield om echt mezelf te zijn en te kunnen groeien. Toen ik de beschermlaag weghaalde voelde ik echt ruimte ontstaan. Midden in deze wandeling, ontving ik een telefoontje dat ik voor de baan was aangenomen waar ik al tien jaar naar op zoek ben. Ik heb tijdens deze wandeling vele inzichten opgedaan, waaronder dat ik meer mag gaan voelen en zoals de bomen takken laten groeien mag ik gewoon proberen en fouten maken, bij een boom sterft de tak dan gewoon af en mag een andere tak meer energie ontvangen.

Heel erg bedankt Yvonne, je hebt echt een bijzondere gave en je doet prachtig werk.

Debby Oudesluys – Natuurcoaching traject
Ik heb een drietal natuurcoachingssessies gehad met Yvonne. Alle drie de sessies waren geheel verschillend en toch ook magisch bijzonder. Van stilleven tot een innerlijk schreeuwen, van een nieuwe bladzijde in je leven tot het omarmen van de Godin in jezelf. Ik heb zoveel over mezelf geleerd door simpelweg met Yvonne te praten en de natuur als leidraad te gebruiken. En wat ik heel mooi vind en waardeer is dat Yvonne je niet zegt wat je moet doen, maar samen met jou ‘wandelt’ naar het moment dat voor jou het kwartje valt. Aha! Zo zit het voor mij in elkaar. Deze kant kan/mag ik ook op stappen. Ik voel me krachtiger dan ooit. En daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn Yvonne ❤🙏🏻

Anoeschka Fraikin – Persoonlijke inzichten wandeling
Ga met Yvonne mee op reis en kom terug op je eigen pad. Na een moment van stilte vertragen we onze stap, we schakelen over op de zintuigen. ‘Wat hoor je? Wat ruik je en voel je de wind langs je handen? Langs je wangen? Haal maar eens diep adem.’ Voor je het weet voel je een innerlijke stilte van waaruit je de mooiste dingen ziet. Verstillen en vertragen geeft een ander perspectief. Tussen de bomen wat bomen, horen, zien en zijn met al wat er is. Een buizerd? Een specht? Een Eik. Vanuit de stilte klinkt Yvonne haar zachte stem ‘wat voel je? Wat doet het met je?’ En daar in de stilte van het bos vind ik mijn antwoorden, leunend tegen de Eik klinkt daar de roep van de buizerd, ze brengt me weer met beide benen terug. We kijken elkaar aan en ik voel wat in beweging is gezet.
Een natuurcoaching bij Yvonne is een magisch cadeau aan jezelf!

Chantal Kruizinga – Persoonlijke inzichten wandeling
Ik heb een natuurcoaching bij Yvonne mogen ervaren en was zeer verrast! Dit is echt een hele diepe coaching die vanuit het hoofd recht naar het hart gaat. Een wandeling in de natuur, je komt helemaal in je lijf terecht, je onderbewustzijn ….en op de helft van de wandeling merk je dat alle antwoorden in jou zelf zitten. Yvonne begeleide deze reis heel zacht en respectvol naar mijn binnenste en deed dat zo “natuurlijk”. Ik kon daardoor zo goed bij mijzelf blijven en echt de antwoorden vinden die ook echt uit mijn eigen kracht kwamen. De natuur om je heen, de natuurelementen die je verzamelt voor je hulpvraag…. je voelt je weer echt verbonden met jezelf en met Moeder Aarde. Wat een mooie antwoorden kwamen er los. Ik wandelde vanuit mijn hoofd het bos in en kwam er met een vol stromend hart weer uit. Yvonne haar coachhouding is zo subtiel en zo verfijnd…heel erg fijn hoe ze je stuurt in het proces tijdens je wandeling/ reis in de natuur. Ik ben echt verrast door deze manier van coachen en vond het super om te doen. Het heeft mij veel kracht gegeven en ik merk dat het nog steeds zijn uitwerking heeft.
Ik raad een natuurcoaching met Yvonne dan ook zeker aan!

Anja Nijenhuis natuurcoaching-traject
Yvonne heeft me tijdens dit natuurcoach-traject enorm geholpen om (op eigen kracht) tot een betere verbinding met mijzelf te komen.
Tijdens de bijzondere wandelingen door de natuur heeft ze mij, door middel van creatieve opdrachten, zeer waardevolle spiegels voorgehouden waardoor ik tot verrassende zelfinzichten kon komen.
De wandelingen, de oefeningen en de gesprekken hebben mij bewust gemaakt van hetgeen me (nog) tegen werkt maar hebben ook helderheid aan mijn verlangens, mijn krachten en zielskwaliteiten gegeven en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Yvonne`s wijsheid en warmte maar ook haar geduld en oprechtheid hebben me in dit proces enorm geholpen om me mezelf helemaal open te kunnen stellen, in te voelen en los te laten daar waar dat nodig was.
Dankjewel Yvonne voor deze zeer waardevolle ervaring. Was echt super!
En natuurlijk dankjewel mooi IJmuidens bos…voor al je steun, schoonheid en wijze lessen.

Sylvia de Vries – Persoonlijke inzichten wandeling
De natuur coaching bij Yvonne was een fantastische ervaring. Het samen wandelen door de natuur maakt het heel rustgevend en laagdrempelig. Daarnaast heeft de methode die Yvonne gebruikt een diepe impact op mij gehad, zowel geestelijk als lichamelijk. Al jaren heb ik last van een continue spanning op mijn maag. Ik heb al van alles geprobeerd om daar vanaf te komen, maar nu is het weg. Echt weg. Ik kon het eerst niet geloven, maar nu we een week verder zijn kan ik met recht zeggen dat het verdwenen is. Ik kan het bijna niet geloven, na al die jaren, maar het is echt zo. Natuurcoaching bij Yvonne kan ik dan ook iedereen van harte aanbevelen!!

Open je Hart
Voel de stilte binnenkomen
Ervaar de wijsheid van de Eik
Laat de natuur je meenemen in de wereld van nieuwe inzichten

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. mail@heksenkruid.nl of 06-22163389