Natuurcoaching

Sta open, voel, verwonder, ontvang en laat stromen…

Natuurcoaching is een natuurlijke manier van inzichten verkrijgen in vragen die je hebt. Hierbij worden verschillende natuur elementen met elk hun eigen energie en draagkracht ingezet bij de coachings-sessies. In de natuur zal je sneller inzichten verkrijgen die jij nodig hebt om tot nieuwe stappen / inzichten te komen… De antwoorden liggen dichter bij dan je denkt… Als je jezelf openstelt, leert luisteren en de verbinding durft aan te gaan met de energie van de natuur dan geeft zij ontzettend waardevolle informatie en nieuwe inzichten.

Heb je het gevoel dat je niet verder komt?
Mis je inzichten in vragen of problemen?
Voel je je onzeker, boos of gefrustreerd?
Zijn jouw grenzen aan het vervagen?

Laat mij je meenemen de natuur in… Eerst een diepe ademteug van groene energie innemen en dan starten met een geleide meditatie wandeling, waarbij je tot jezelf en in het moment komt….Je wordt rustiger, kalmer, de kleuren worden intensiever, je voelt de spanning van je afglijden… en een open en nieuwsgierige blik komt om de hoek kijken…

Door je open te stellen, te verwonderen en de groene energie toe te laten, kun je met behulp van de natuur, die actief hierin betrokken wordt, tot verrassende en nieuwe inzichten komen…

Zo kun jij de volledige potentie uit jezelf halen, zowel in werk als privé. In het natuurcoachingstraject ga je grote stappen maken en krijg je veel inzicht in zaken waar het voorheen vertroebelt was…

Persoonlijke Inzichten wandeling met introductie korting

Ter introductie tijdelijk 31 euro korting op een Persoonlijke Inzichten wandeling van 2,5 uur waarbij je kunt ervaren wat natuurcoaching voor jou kan betekenen.

Ervaringen

Chantal Kruizinga – Persoonlijke inzichten wandeling november 2018
Ik heb een natuurcoaching bij Yvonne mogen ervaren en was zeer verrast! Dit is echt een hele diepe coaching die vanuit het hoofd recht naar het hart gaat. Een wandeling in de natuur, je komt helemaal in je lijf terecht, je onderbewustzijn ….en op de helft van de wandeling merk je dat alle antwoorden in jou zelf zitten. Yvonne begeleide deze reis heel zacht en respectvol naar mijn binnenste en deed dat zo “natuurlijk”. Ik kon daardoor zo goed bij mijzelf blijven en echt de antwoorden vinden die ook echt uit mijn eigen kracht kwamen. De natuur om je heen, de natuurelementen die je verzamelt voor je hulpvraag…. je voelt je weer echt verbonden met jezelf en met Moeder Aarde. Wat een mooie antwoorden kwamen er los. Ik wandelde vanuit mijn hoofd het bos in en kwam er met een vol stromend hart weer uit. Yvonne haar coachhouding is zo subtiel en zo verfijnd…heel erg fijn hoe ze je stuurt in het proces tijdens je wandeling/ reis in de natuur. Ik ben echt verrast door deze manier van coachen en vond het super om te doen. Het heeft mij veel kracht gegeven en ik merk dat het nog steeds zijn uitwerking heeft. Ik raad een natuurcoaching met Yvonne dan ook zeker aan!

Anja Nijenhuis november 2018 coaching-traject afgerond
Yvonne heeft me tijdens dit natuurcoach-traject enorm geholpen om (op eigen kracht) tot een betere verbinding met mijzelf te komen.
Tijdens de bijzondere wandelingen door de natuur heeft ze mij, door middel van creatieve opdrachten, zeer waardevolle spiegels voorgehouden waardoor ik tot verrassende zelfinzichten kon komen.
De wandelingen, de oefeningen en de gesprekken hebben mij bewust gemaakt van hetgeen me (nog) tegen werkt maar hebben ook helderheid aan mijn verlangens, mijn krachten en zielskwaliteiten gegeven en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Yvonne`s wijsheid en warmte maar ook haar geduld en oprechtheid hebben me in dit proces enorm geholpen om me mezelf helemaal open te kunnen stellen, in te voelen en los te laten daar waar dat nodig was.
Dankjewel Yvonne voor deze zeer waardevolle ervaring. Was echt super!
En natuurlijk dankjewel mooi IJmuidens bos…voor al je steun, schoonheid en wijze lessen.

Sylvia de Vries – Persoonlijke inzichten wandeling oktober 2018
De natuur coaching bij Yvonne was een fantastische ervaring. Het samen wandelen door de natuur maakt het heel rustgevend en laagdrempelig. Daarnaast heeft de methode die Yvonne gebruikt een diepe impact op mij gehad, zowel geestelijk als lichamelijk. Al jaren heb ik last van een continue spanning op mijn maag. Ik heb al van alles geprobeerd om daar vanaf te komen, maar nu is het weg. Echt weg. Ik kon het eerst niet geloven, maar nu we een week verder zijn kan ik met recht zeggen dat het verdwenen is. Ik kan het bijna niet geloven, na al die jaren, maar het is echt zo. Natuur coaching bij Yvonne kan ik dan ook iedereen van harte aanbevelen!!

Gemma Heestermans – Persoonlijke inzichten wandeling oktober 2018
Het was voor mij een eindje rijden maar na een warm ontvangst was ik klaar om het bos in te gaan. In vertrouwen ging ik met Yvonne op pad. Zij begeleid je door het bos en brengt rust in je hoofd. Heerlijk ontspannen ging ik na afloop met een rugzak vol inzichten naar huis.

Open je Hart
Voel de stilte binnenkomen
Ervaar de wijsheid van de Eik
Laat de natuur je meenemen in de wereld van nieuwe inzichten

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. mail@heksenkruid.nl of 06-22163389