Moon Challenge – aanmelding

Gaaf dat je meedoet met de Moon Challenge. Je bent bijna klaar, nog even op de link in je mail klikken die we naar je toe hebben gestuurd. Het kan soms even duren voordat de mail binnenkomt, check anders ook je spambox of bij Gmail de reclamebox.

Daarna is je inschrijving klaar en de Maan is er ook klaar voor om te gaan stralen in haar eigen licht…. Het thema is HERRIJZEN. Dat is wat wij ook mogen gaan doen tijdens deze Moon Challenge.

Op 19 april 2019 zijn we van start gegaan, je krijgt 1 tot 2 keer per week een mail met waardevolle informatie/opdrachten gericht naar de maan. Je zult merken dat het leven naar de maan jou op een magische manier zal helpen om te groeien… Zoals de Maan gaat groeien en de Zon gaat rijzen, wil ik je vragen om ook op te staan en in jouw licht te gaan staan.

Hier een overzicht van de reeds verzonden Moon Challenge Mails

Om ervaringen te delen, kun je lid worden van de besloten Facebook groep van de Moon Challenge

De Moon Challenge is gratis, toch wil ik je vragen, als je het je financieel kunt veroorloven, om een donatie te doen voor deze energie-uitwisseling. Een richtprijs hiervoor is 15 tot 25 euro, maar kun je meer of minder doneren dan deze richtprijs, voel dan bij jezelf in je hart, wat jij in jouw situatie kunt/wilt doneren.

Van de donaties kan ik de kosten die ik maak voor de Moon Challenge dekken, denk aan; website maken, emaillijst bekostigen, tijd die ik erin steek, hulp van buitenaf inschakelen enz… EN als er nog wat overblijft wil ik heel graag mijn tweede boek wat ik momenteel aan het schrijven ‘Jaarcirkel – Leven met de seizoenen’  deels bekostigen om het op natuur -en milieuvriendelijke manier uit te geven.

Hier kun je alles over mijn eerste boek lezen, wat ik na de donaties van de vorige Moon Challenge heb kunnen uitgeven in eigen beheer!

Wil je doneren voor de Moon Challenge?
Maak dan het bedrag wat je kunt missen over op rekening;
NL66 INGB 0007 0367 64 tnv Y. Vrijhof ovv Donatie Moon Challenge

DEEL DE MOON CHALLENGE ZODAT JE HET SAMEN MET VRIEND/VRIENDIN KUNT VOLGEN