MEIDOORN – BAST

MEIDOORN – HUATHE

De Meidoorn is een echt hartenboom, zij helpt je om te leren luisteren naar je hart, zij brengt je dichterbij je hart zodat je kan invoelen waarom je doet wat je doet.

Als je naar je hart leert luisteren en ernaar kunt/durf te leven dan opent hier een pad van licht en liefde voor jou.  Hoe meer je naar je hart leert luisteren, hoe meer je jezelf gaat liefhebben en hoe meer de omgeving ook lief is voor jou, alles is tenslotte een spiegel van je innerlijke gevoel. Door te leren luisteren naar je spirituele hart kun je wezenlijke veranderingen aanbrengen in jouw wereld.

Hartchakra oefening
Zoek een plek in de natuur, het liefste bij een Meidoorn. Sluit je ogen, kom tot rust en richt je aandacht op je lichaam. Voel de gevoelens die er in je lichaam zijn zonder oordeel. Glimlach in jezelf en voel liefde voor deze gevoelens. Voel dan ook liefde voor de kracht van deze gevoelens. Blijf glimlachen en voel liefde voor jezelf en voor alles wat er nu is. Leg tenslotte je hand op je hartchakra en voel een warme liefdesstroom uit je hartchakra komen die door je lichaam heengaat. Open dan je ogen en kijk naar het groen om je heen, adem het in en vul je hartchakra hiermee.

Voel na het lezen van de boodschappen, voor jezelf of het goed is om verder te gaan met de verdieping van de Bomen. Hiervoor is de BOOMCIRKEL een prachtige opleiding, welke je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de energie van dertien boomsoorten. Deze bomen zijn stuk voor stuk een krachtige ondersteuning voor verdere (spirituele) ontwikkeling. Je innerlijk weten wordt aangesproken en je zult snel leren om meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, een bijzonder en verdiepend proces.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT