Maan mails en meer…

Moon Challenge mails
Vanaf 19 april (vroeg in de ochtend) komen de Moon Challenge Mails. Deze mails worden ondersteund door video’s die ik maak en opdrachten, dit is een uitdaging om te gaan ‘leven naar de Maan’ van Volle Maan in april tot Volle Maan in mei. Ons thema is Herrijzen en hier zal ik dan ook verder op inspelen.

Moon Challenge Mails die reeds zijn verzonden:

Maanboek
Je kunt vanaf nu het gratis Maanboek kunt downloaden. Een werkboek wat je kunt gebruiken tijdens ons Herrijs-proces, met ruimte voor persoonlijke aantekeningen. In dit Maanboek vind je de thema’s in grote lijnen voor de Moon Challenge én de thema’s al een stukje uitgewerkt… Ook staan er ideeën in om een Maanaltaar en Maanwater te maken. Haal hier jouw Maanboek op…

Maan Mails
We zijn begonnen met het versturen van de Maan Mails op 12 februari. Hieronder de links naar de Maan Mails op volgorde, lees deze even door, zodat je weet hoe of wat, in aanloop naar..

 

Om je ervaringen te delen, voor, tijdens en na de Moon Challenge, kun je lid worden van de fijne besloten FB van de Moon Challenge

Wie helpt er mee aan de Moon Challenge?
Dat ben ik dus samen met mijn gezin en Ilse Vlinder Bunnik-Verhoeven
Aangezien hier geen groot bedrijf achter zit kan het soms zo zijn dat e.e.a. niet altijd soepel en volgens strakke planning verloopt.
Maar ik kies ervoor om het zo te doen, omdat dit gewoon Goed voelt, persoonlijk en vrij!

Wil je meer over mij weten? Kijk dan even hier https://www.heksenkruid.nl/wie-ben-ik/

Wil je weten waarom het thema Herrijzen is? Kijk dan even op mijn persoonlijke FB-pagina daar vertel ik het moment wanneer dit inzicht doorkwam. Dit is de link; https://www.facebook.com/yvonnevrijhof wel even naar beneden scrollen het was op 4 februari.
Of anders deze link (als dat werkt…) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1971061016295529&set=pb.100001749484640.-2207520000.1551302420.&type=3&theater

De Moon Challenge is gratis, toch wil ik je vragen, als je het je financieel kunt veroorloven, om een donatie te doen voor deze energie-uitwisseling. Een richtprijs hiervoor is 15 tot 25 euro, maar kun je meer of minder doneren dan deze richtprijs, voel dan bij jezelf in je hart, wat jij in jouw situatie kunt/wilt doneren.

Van de donaties kan ik de kosten die ik maak voor de Moon Challenge bekostigen, denk aan; website maken, emaillijst bekostigen, tijd die ik erin steek, (betaalde) hulp van buitenaf inschakelen enz… EN als er nog wat overblijft wil ik heel graag mijn tweede boek wat ik momenteel aan het schrijven ‘Jaarcirkel – Leven met de seizoenen’  deels bekostigen om het op natuur -en milieuvriendelijke manier uit te geven.

Hier kun je alles over mijn eerste boek lezen, wat ik na de donaties van de vorige Moon Challenge heb kunnen uitgeven in eigen beheer!

Wil je doneren voor de Moon Challenge?
Maak dan het bedrag wat je kunt missen over op rekening;
NL66 INGB 0007 0367 64 tnv Y. Vrijhof ovv Donatie Moon Challenge

Ik hoop dat je deze post tot aan hier hebt gelezen, zodat je iets meer begrijpt van het reilen en zeilen van de aankomende Moon Challenge…

Mooie Maangroet,
Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid