Kruiden Magie Ritueel

Elke maand een kruiden magie ritueel 🙌

  • Deze keer een ritueel dat je kunt gebruiken als je niet weet wat je moet doen bij verschillende mogelijkheden voor een bepaalde kwestie of probleem. Waterdivinatie met Viooltjes.
Klik op de link om het Kruiden Magie ritueel te downloaden als pdf:

Kruiden Magie Viooltje

Wil je elke maand het Kruiden Magie ritueel in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief…

Online opleiding

Bij Heks en Kruid kun je via E-learning een online opleiding volgen waarbij je leert hoe je kruiden, maan en magie kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Meer leren over de Magie van Kruiden?
Kijk dan bij E-learning Kruidenwijs 13 Volle Manen  of Lees meer over de opleidingen van Heks en Kruid


Afgelopen jaren zijn er twee natuur-spirituele boeken en één natuurinzichten kaartenset verschenen bij Heks en Kruid.

Zowel de boeken als de kaarten zijn een aanrader als je van natuur, zelfontwikkeling en spiritualiteit houdt. Ze zijn verrijkt met prachtige illustraties, deze zijn met liefde gemaakt door Marjan Bongaards. Zij heeft zich afgestemd op de momenten en zo de natuurinzichten tot leven gewekt en kleur gegeven.

Inzichten uit de natuur
Yvonne heeft ook een boek geschreven Hoofd in de Wolken & voeten in de aarde. Het boek is op een natuurvriendelijke manier gedrukt en is echt een aanrader. Het heeft ook ruimte voor eigen inzichten en is verrijkt met prachtige illustraties.
Dit boek kun je hier bestellen

Jaarcirkel – Leven in het ritme van de seizoenen
In maart 2021 werd het boek Jaarcirkel Leven in het ritme van de seizoenen uitgebracht. Hierin word je een jaar rond geïnspireerd de verbinding aan te gaan met de energie en het ritme van de natuur. Ga op ontdekking door de seizoenen en ervaar wat de magie van hét moment je brengt!
Dit boek kun je hier bestellen

Natuurinzicht Elementkaarten
Deze prachtige set met inzichtkaarten is ontstaan vanuit mijn boeken. Deze kaarten nodigen je uit om je met de natuur en met jouw gevoel te verbinden.

Elke kaart bevat een thema, een illustratie en een vraagstuk. Ze zijn verbonden met één van de vijf elementen en de bijbehorende windrichtingen. De natuurinzichtkaarten zijn een voortvloeisel uit mijn eerder verschenen boeken.
De kaartenset kun je hier bestellen

Wil je de boeken + kaartenset bestellen?
Kies dan voor de Combiplus met korting