Jaarcirkel

JAARCIRKEL – Leven in het ritme van de seizoenen

We worden steeds gevoeliger voor energieën om ons heen en de natuur geeft ons hierin een prachtige spiegel hoe we ermee om kunnen gaan. In dit boek inspireer ik je om een jaar rond de verbinding aan te gaan met de energie en ritme van de natuur. Door bewust de natuur en de beweging van de seizoenen te volgen kun je gaan ervaren, dat het ritme van de natuur waardevolle lessen brengt in ons leven.

Naarmate je dit pad verder bewandelt, worden inzicht en begrip hoe de natuur met ons communiceert steeds zichtbaarder. Hierdoor ga je steeds intuïtiever de spiegels en reflecties van de natuur begrijpen.

Ga op ontdekking door de seizoenen en ervaar wat de magie van hét moment je brengt…

Met behulp van het Boek JAARCIRKEL – Leven in het ritme van de seizoenen kun je zelf deze reis gaan maken.

Wil je ook de ervaring van andere ‘lezers’ ontdekken?
Dan kun je als lezer van het boek lid worden van de Jaarcirkel groep.

Boekenbuddy
Ik hoor van verschillende kanten dat mensen de oefeningen uit het Jaarcirkel boek samen doen. Dit is natuurlijk super leuk en interactief, zo kun je elkaar stimuleren, motiveren en inspireren. Als jou het leuk lijkt om het samen te doen, kijk dan eens in je omgeving of je iemand weet waarmee je de reis door de Jaarcirkel wilt gaan maken. 


TIJDLIJN JAARCIRKEL BOEK

De tijdlijn voor het Jaarcirkel boek geeft je een leidraad hoe je het boek kunt gebruiken. Deze tijdlijn is slechts een richtlijn. Voel je vrij om je eigen pad te volgen als dat beter past.

DOWNLOAD HIER DE TIJDLIJN VOOR DE HERFST 2023 IN PDF

Deze download is gratis voor de lezers van het Jaarcirkel boek

Lees hier het Mabon Ritueel 2023

GOED NIEUWS! De prachtige JAARWIEL kaarten krijg je gratis bij de aanschaf van een Jaarcirkel boek of Boekencombi Natuurinzicht Elementkaartenof COMBI PLUS

 

Natuurinzicht Elementkaarten, een Prachtige kaartenset met mooie natuurinzichten.