Jaarcirkel

JAARCIRKEL – Leven in het ritme van de seizoenen

We worden steeds gevoeliger voor energieën om ons heen en de natuur geeft ons hierin een prachtige spiegel hoe we ermee om kunnen gaan. In dit boek inspireer ik je om een jaar rond de verbinding aan te gaan met de energie en ritme van de natuur. Door bewust de natuur en de beweging van de seizoenen te volgen kun je gaan ervaren, dat het ritme van de natuur waardevolle lessen brengt in ons leven.

Naarmate je dit pad verder bewandelt, worden inzicht en begrip hoe de natuur met ons communiceert steeds zichtbaarder. Hierdoor ga je steeds intuïtiever de spiegels en reflecties van de natuur begrijpen.

Ga op ontdekking door de seizoenen en ervaar wat de magie van hét moment je brengt…

Met behulp van het Boek JAARCIRKEL – Leven in het ritme van de seizoenen kun je zelf deze reis gaan maken.

Wil je ook de ervaring van andere ‘lezers’ ontdekken?
Dan kun je als lezer van het boek lid worden van de Jaarcirkel groep.


In de Mare van april 2021 vertelde ik dat ik iets ik over het hoofd had gezien. Daar ben ik meteen mee aan de slag gegaan.

Het was even een puzzeltje (leuk hoor daar houd ik van), maar ik denk dat de tijdlijn voor het Jaarcirkel boek zo compleet is en helder visueel wordt weergegeven. Voor nu deel ik eerst de Lente en kun je kijken of dit zo bevalt. Zo ja, dan ga ik ook voor de andere seizoenen aan het werk.

Hier kun je de tijdlijn downloaden als pdf:
DOWNLOADLINK VOOR TIJDLIJN JAARCIRKEL LENTE 21

Deze tijdlijn is slechts een richtlijn. Voel je vrij om je eigen pad te volgen als dat beter past.

Deze gratis download is voor de lezers van het Jaarcirkel boek