Healing Meditatie Volle Maan

Het is tijd dat we Moeder Aarde gaan helpen met energetisch gebundelde kracht, dit kunnen we met elkaar in de vorm van een Meditatieve groepshealing.

Twee jaar geleden kreeg ik deze Healing meditatie voor onze planeet al door en heb hem destijds ingesproken en ook gedaan met een grote groep mensen. Een week geleden werd het mij duidelijk dat we deze healing meditatie opnieuw zouden gaan doen, onder het licht van aankomende Volle Maan. Allemaal op hetzelfde tijdstip, zodat de healing aan onze planeet op deze manier versterkt mag worden door collectieve kracht en bewustzijn!

Deze meditatie is gericht op Healing brengen aan onze planeet, juist de donkere en aangetaste delen, zo mogen we licht brengen naar deze kwetsbare plekken op aarde, waaronder uiteraard ook Australië.

Weet dat we hulp krijgen van bovenaf, Aartsengel Michael is in deze meditatiereis bij ons om te beschermen, te helpen en aan te raken. Zo kunnen we met elkaar licht, liefde en heling brengen.

Download hier de Healing Kaart van Aartsengel Michael in pdf

Laten we met elke Volle Maan onze liefdes -en kracht energie bundelen zodat we helende energie naar onze Planeet kunnen brengen, waardoor zij de onvoorwaardelijke stroom van liefde, licht en helende energie ontvangen.
Deze opdracht vanuit het universum, mogen we in samenwerking doen met de Maan, de Zon, Moeder Aarde, Vader Hemel, Aartsengel Michael, het Universum en uiteraard met de groep van het collectief bewustzijn.Tijdens de healing meditatie ga je de groep ook ontmoeten zodat je jezelf nog sterker met elkaar kunt verbinden…

Praktische voorbereidingen:

 • Het is fijn om vóór de meditatie een wandeling te maken in het Volle Maanlicht.
 • Zorg ervoor dat je op op de avond van Volle Maan een comfortabele plek voor jezelf hebt gecreëerd en dat je de meditatie ongestoord kunt beluisteren (techniek in orde).
 • De meditatie is te beluisteren via deze pagina – zie hieronder de videolink
  of via youtube https://youtu.be/zRipXBI6C8o
 • In de besloten FB-groep de Heksenkring, kun je ervaringen delen, hier doen we ook met elkaar de meditatie op afgesproken tijd en datum. Wil je hier meer van weten? Dan kun je lid worden van de Heksenkring groep.
 • Je kunt iemand uitnodigen op jouw plek zodat je het samen kunt doen, maar dat hoeft niet.
 • Zet een afbeelding van Aartsengel Michael neer of download hier de Healing kaart van Aartsengel Michaël,
 • Zet tevens een bakje (maan) water en een witte kaars klaar. Symbolisch kun je aan het einde van de meditatie het vuur van de kaars doven in het bakje water, als zijnde dat het vuur dooft in de plekken op aarde waar het nodig is.
 • Tot slot, mocht het je nou écht niet lukken om deze meditatie met Volle Maan te doen, doe de healing meditatie dan voor jezelf op een ander tijdstip.
 • Voel je dankbaar om dit te mogen doen!

Wil je dit delen?
Heel graag, hoe meer mensen ermee doen hoe beter!