Licht-Healing Meditatie Volle Maan

Gisteren was ik naar de opleiding Lichtwerk, hier hebben we een energetische mandala van licht om de aarde heen gelegd. Het was e prachtige manier om iets te doen voor de aarde.

Onderweg naar huis voelde ik dat ik dit op een soortgelijke manier met jullie wilde delen en toen kwam de meditatie LICHT-HEALING  voor de wereld weer in mijn aandacht, die ik destijds had doorgekregen tijdens de Moon Challenge.

Toen ik deze weer eens beluisterde begreep ik direct dat deze meditatie nu ook licht kan brengen naar plekken op onze aarde, door het licht, liefde en energie te brengen, mag het gaan Healen…

Daarom wil ik je uitnodigen om aanstaande maandag met de Volle Bloed Maan (prachtig moment) deze meditatie te doen, vanuit licht en liefde.

De uitnodiging aan jou om ervoor open te staan én in het licht te stappen en dit licht VANUIT JOU te laten stralen.
Aan het universum ons de hulp en inzicht te bieden welke we nodig hebben om ons licht te laten stralen.

Weet dat we hulp krijgen van bovenaf, Aartsengel Michael is in deze meditatiereis bij ons om te beschermen, te helpen en aan te raken. Zo kunnen we met elkaar licht, liefde en heling brengen.

Download hier de Healing Kaart van Aartsengel Michael in pdf

Laten we met de Volle Maan onze licht kracht energie bundelen zodat we helende energie naar onze Planeet kunnen brengen, waardoor zij de onvoorwaardelijke stroom van liefde, licht en helende energie ontvangen.

Deze opdracht vanuit het universum, mogen we in samenwerking doen met de Maan, de Zon, Moeder Aarde, Vader Hemel, Aartsengel Michael, het Universum en uiteraard met de groep van het collectief bewustzijn.Tijdens de meditatie ga je de groep ook ontmoeten zodat je jezelf nog sterker met elkaar kunt verbinden…

Praktische voorbereidingen:

 •  Zorg ervoor dat je maandagavond 27-11 van 20.00 tot 20:30 uur een fijne plek voor jezelf hebt gecreëerd en dat je de geleide meditatie ongestoord kunt beluisteren (techniek in orde).
 • De meditatie is te beluisteren via deze pagina – zie hieronder de videolink of via youtube https://youtu.be/zRipXBI6C8o
 • In de besloten Lichtboodschap groep , zal ik een post plaatsen, waar je je ervaringen kunt delen, hier doen we ook met elkaar de meditatie op afgesproken tijd en datum.
 • Je kunt vannacht alvast Maanwater maken.
  Hoe? Dat lees je hier https://www.heksenkruid.info/maanwater/
 • Je kunt ervoor kiezen om een afbeelding van Aartsengel Michael neer te zetten of download de Healing kaart van Aartsengel Michaël, die vind je op deze pagina
 • Zet een bakje (maan) water en een kaars klaar > het mooiste zou de World Peace Flame zijn > zie hier hoe je daaraan komt.
 • De meditatie duurt een half uur, mocht het je nou écht niet lukken om tijd vrij te maken op de afgestemde datum, doe de healing meditatie dan voor jezelf op een ander tijdstip.
 • Onze gebundelde energie kan healing brengen aan onze planeet.
 • Tot slot, voel je vooral heel dankbaar om dit te mogen doen.