Licht-Healing Meditatie Volle Maan

Als je het gevoel hebt dat alles wat zwaar aanvoelt momenteel dan is deze meditatie een hele fijne manier om hier los van te komen en het gevoel te hebben dat we iets kunnen doen om meer licht te verspreiden.

Wees je bewust dat ook jij een lichtbrenger bent
en dat we nu sterker mogen stralen dan ooit tevoren. Zie dit als een mogelijkheid om je licht te laten schijnen en dichtbij je eigen kracht te blijven.
Hierbij kun je het engelengetal 11 inzetten voor een opgaande spiraal. Door je met het getal 11 te verbinden kun je je verbinden met de engelenenergie

Voordat je aan de Healing meditatie begint kun je even je ogen sluiten en visualiseer je een spiraal trap voor je die omhoog leid naar het licht, deze trap heeft 22 treden. Je zet dus met elke voet 11 treden, bij elke trede die je zet wordt je lichter en ga je meer stralen, je ontdoet je van het aardse ‘kleed’.

Eenmaal bovenaan de trap ben je licht en schijn je licht. Je laat het licht vanuit je handen over de wereld stralen. Als je een verbinding met de aarde wilt houden kun je visualiseren dat de Klimop langs de trap groeit, dit is ook een verbindende plant tussen alles.

Deze meditatie is gericht op Licht en Healing brengen aan onze planeet, juist de donkere en aangetaste delen, zo mogen we licht brengen naar de donkere energie op aarde.

Weet dat we hulp krijgen van bovenaf, Aartsengel Michael is in deze meditatiereis bij ons om te beschermen, te helpen en aan te raken. Zo kunnen we met elkaar licht, liefde en heling brengen.

Download hier de Healing Kaart van Aartsengel Michael in pdf

Laten we met de Volle Maan onze liefdes -en kracht energie bundelen zodat we helende energie naar onze Planeet kunnen brengen, waardoor zij de onvoorwaardelijke stroom van liefde, licht en helende energie ontvangen.
Deze opdracht vanuit het universum, mogen we in samenwerking doen met de Maan, de Zon, Moeder Aarde, Vader Hemel, Aartsengel Michael, het Universum en uiteraard met de groep van het collectief bewustzijn.Tijdens de healing meditatie ga je de groep ook ontmoeten zodat je jezelf nog sterker met elkaar kunt verbinden…

Praktische voorbereidingen:

  •  Zorg ervoor dat je vrijdagavond 19-11 van 19.45 tot 21:00 uur een fijne plek voor jezelf hebt gecreëerd en dat je de geleide meditatie ongestoord kunt beluisteren (techniek in orde).
  • De meditatie is te beluisteren via deze pagina – zie hieronder de videolink of via youtube https://youtu.be/zRipXBI6C8o
  • In de besloten FB-groep de Heksenkring, kun je ervaringen delen, hier doen we ook met elkaar de meditatie op afgesproken tijd en datum.
  • Wil je hier meer van weten? Dan kun je vtv lid worden van de Heksenkring groep 
  • Zorg ervoor dat je vrijdag rond 19:40 uur in deze groep aanwezig bent. Dan zal ik zo’n 10 minuten live gaan voordat we om 20:00 uur starten met de healingsmeditatie.
  • Je kunt iemand uitnodigen op jouw plek zodat je het samen kunt doen, maar dat hoeft niet.
  • Zet een afbeelding van Aartsengel Michael neer of download hier de Healing kaart van Aartsengel Michaël,
  • Zet tevens een bakje (maan) water en een WPF-Flame of kaars klaar.
  • Tot slot, mocht het je niet lukken om deze meditatie met Volle Maan te doen, doe de healing meditatie dan voor jezelf op een ander tijdstip.
  • Voel je dankbaar om dit te mogen doen!

Wil je dit delen?
Heel graag, hoe meer mensen ermee doen hoe beter!