HAZELAAR – WORTEL

HAZELAAR – COLL

Is de Hazelaar vandaag voor je verschenen dan vraagt zij je om je innerlijke stem en intuitie serieus te nemen.

Je kunt uiting geven aan je creatieve IK door een plek op te zoeken bij een Hazelaar (aan het water) en de stroming je intuïtie aan te laten spreken. Laat het stromen en geef uiting aan dat wat in jou zit; ga schilderen, schrijven, zingen, dansen of wat voor jou een vorm van uiting is van je innerlijke proces en creatieve aard.

Vertrouw er op dat alles wat jij creëert precies bedoelt is zoals het door jou is gemaakt. Twijfel niet, maar ontspan en koester wat jij creëert, net zoals de Hazelaar haar creaties van Hazelnoten koestert. Als je in haar energieveld vertoeft ga je merken dat het makkelijker zal gaan stromen.

De Hazelaar is de boom waar de toverstaf van werd (en wordt) gemaakt, deze gaf de eigenaar wijsheid, rijkdom en veiligheid.

Voel na het lezen van de boodschappen, voor jezelf of het goed is om verder te gaan met de verdieping van de Bomen. Hiervoor is de BOOMCIRKEL is een prachtige online opleiding, welke je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de energie van dertien boomsoorten. Deze bomen zijn stuk voor stuk een krachtige ondersteuning voor verdere (spirituele) ontwikkeling. Je innerlijk weten wordt aangesproken en je zult snel leren om meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, een bijzonder en verdiepend proces.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Wil je meer verdieping? Dan bied ik de mogelijkheid om 1 op 1 een persoonlijk Boomcirkel verdiepingsjaar in te gaan. In dit jaar krijg je intensieve begeleiding, waarbij we samen op onderzoek gaan naar jouw persoonlijke pad en jouw verbinding met de bomen. Voor dit verdiepingsjaar heb ik ruimte om 2 mensen intensief te begeleiden. Lees hier meer over als je daar interesse in hebt…