Over Donaties

De Moon Challenge is geheel gratis en vrijblijvend.
Even heb ik met de gedachten gespeeld om voor de Moon Challenge een vaste bijdrage te vragen, alleen zou ik het enorm jammer vinden dat voor sommigen de Moon Challenge dan niet haalbaar zou zijn, de Maan is er tenslotte voor ons allemaal, nietwaar?

Door de enorme hoeveelheid tijd en energie die ik er persoonlijk (en met heel veel liefde) insteek, zal het een unieke ervaring voor je zijn, die je meer brengt dan dat je je nu kunt voorstellen.
Ik wil je vragen, als je het je financieel kunt veroorloven, om een donatie te doen voor deze energie-uitwisseling.

Een richtprijs is 15 tot 25 euro, maar kun je meer of minder doneren dan deze richtprijs, voel dan bij jezelf in je hart, wat jij in jouw situatie kunt/wilt doneren.

Van deze donaties kan ik de kosten die er gemaakt worden voor de Moon Challenge dekken. Denk aan de tijd die ik erin steek, website onderhoud, maillijst bekostigen, betaalde hulp van buitenaf enz. Het loopt snel op… Door de donaties kan ik in balans mijn werk voor ons blijven doen.

Leuk om te weten;
Ik schrijf momenteel mijn tweede boek! Jaarcirkel – Leven met de seizoenen.
Vorige keer heb ik door donaties van de Moon Challenge de financiële ruimte gekregen om mijn eerste boek ‘Hoofd in de Wolken en Voeten op de Aarde‘ op milieu -en natuurvriendelijke manier te laten drukken.

Wil je doneren voor de Moon Challenge?  Maak dan het bedrag wat jij kunt/wilt geven over op rekening;
NL66 INGB 0007 0367 64 tnv Y. Vrijhof o.v.v. Donatie Moon Challenge

Of maak gebruik van deze betaallink, waarbij je zelf het bedrag kunt aanpassen