Boomcirkel verbindingsgroep

In oktober 2019 start ik naast de online Boomcirkel ook De Boomcirkel-verbindingsgroep, dit is een groep van 13 vrouwen die het diepere contact aangaan met de bomen.

De Boomcirkel verbindingsgroep begint nu al een mooie vorm aan te nemen… De verbindende energie die ik voel vanuit de deelnemers (nu al! & we starten pas op 1 oktober) & de liefde naar de bomen toe, voelt aan alsof het allemaal zichtbaar mag worden en uit de bron mag komen…

De kruiden hebben mijn hart geopend, de Bomen zorgen ervoor dat de basis van mijn werk steeds steviger, ge-aarder en ge-wortelder mag worden….

Spiritueel en Aards verbonden… In de Natuur en met elkaar…

Wat Boomverbinding jou kan brengen;

Ze helpen je om meer in je eigen kracht te komen
Ze laten zien hoe je kunt loslaten
Ze leren je om jouw plek in in te nemen
Ze brengen je ondersteuning
Ze helpen je dichter bij jezelf te komen
Ze raken je hart en ziel aan met hun liefdevolle energie
Ze accepteren je om wie je bent en laten jou zien dat jij dat ook mag doen
Ze geven een stuk begeleiding in afscheid nemen
Ze stellen zich beschikbaar op om van hen te leren
Ze laten je zien hoe je zuinig met je eigen energie kunt omgaan
Ze geven een deel van hun eigen energie, hierin leer je hoe je dit gedoseerd kunt gebruiken
Hoe mooi is dat wij de stem der bomen mogen gaan verstaan? Zij zijn tenslotte onze antennes in de verbinding met de hemel en de aarde.

Wat kun je verwachten in de Boomcirkel-verbindingsgroep;

– 4 volledige Boomcirkel verbindingsdagen met de groep samen. Op een centrale plek in het land. Deze dagen zijn inclusief lunch, data zijn 15-11-2019 / 14-2-2020 / 29-5-2020 / 28-08-2020.
– Tijdens Jaarcursus Boomcirkel een persoonlijke online Boom orakel waarbij we samen gaan kijken, waar sta je nu, waar kom je vandaan en waar wil je naartoe?
– De online Bomencirkel Cursus 13 x lessen > Dit wordt aangeleverd als cursusmateriaal in pdf vorm incl bijbehorende video’s en meditaties uiteraard.
– Een gezamenlijke whatsapp groep om zo met elkaar te kunnen delen.
– De Bomen die aan bod komen zullen we ook zoveel mogelijk tijdens deze dagen gaan opzoeken en leren wat zij ons te vertellen hebben.
– Deze investering komt op 1300 euro voor 13 maanden. Dit mag ook per maand via automatische incasso betaald worden (€ 100 p/mnd)

Er is nu nog 1 plek beschikbaar…

Heb je interesse? Stuur een email en vertel mij wat jouw motivatie is om je aan te sluiten bij deze Boomverbindingsgroep.

Dankbaar 🙏 op dit uitzicht van een magisch Boomverbindingsjaar.