Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

BLAD – BEUK

BEUK – PHAGOS

Beuk helpt je om bij herinneringen te komen die mogelijk een oplossing bieden van een huidig probleem. Luister naar de resonantie in je geest, ze geven je de wijsheid om de nodige veranderingen door te voeren. Beschouw het verleden niet als ‘geweest’ maar laat de ervaringen en verhalen uit het verleden je helpen om wijze keuzes te maken voor de toekomst.

Idee: Vraag een stukje hout of zoek een mooie tak van de Beuk en maak hier een talisman van door het Phagos symbool in het hout te graveren of branden. Deze talisman laat contact toe met de oude wijsheden en kennis uit het verleden die sluimerend in onze geest zijn opgeslagen.

Voel na het lezen van de boodschappen, voor jezelf of het goed is om verder te gaan met de verdieping van de Bomen. Hiervoor is de BOOMCIRKEL is een prachtige online opleiding, welke je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de energie van dertien boomsoorten. Deze bomen zijn stuk voor stuk een krachtige ondersteuning voor verdere (spirituele) ontwikkeling. Je innerlijk weten wordt aangesproken en je zult snel leren om meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, een bijzonder en verdiepend proces.

Wist je dat er op de omslag van mijn boek ‘Hoofd in de wolken & voeten in de Aarde’ ook de Beuk staat? De meeste denken dat het de Eik is, maar nee… Door de Beuk ben ik geinspireerd geraakt en heb ik de titel doorgekregen + het idee van de tekening.

Wil je meer verdieping? Dan bied ik de mogelijkheid om 1 op 1 een persoonlijk Boomcirkel verdiepingsjaar in te gaan. In dit jaar krijg je intensieve begeleiding, waarbij we samen op onderzoek gaan naar jouw persoonlijke pad en jouw verbinding met de bomen. Voor dit verdiepingsjaar heb ik ruimte om 2 mensen intensief te begeleiden. Lees hier meer over als je daar interesse in hebt…

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT