Sneeuwmaan Ritueel Kiemkracht

Volle Maan van 7 maart staat voor kiemkracht. In deze periode kun je bedenken waaraan je kiemkracht wilt geven en wat er losgelaten mag worden om je plannen de ruimte te geven. Voel in je hart wat je wilt laten groeien, is dit écht wat het moet zijn?

Als je dicht bij je hart blijft, voel je vanzelf wat je wilt laten groeien…

Ontvang deze avond de Volle Maan energie en laat jouw echte plan ontkiemen. Het is een mooi moment om stil te staan bij het feit dat je eigenlijk alles kunt creëren wat je maar wilt. Word je bewust van je mogelijkheden. Wat wil je laten groeien? En besluit om energie aan deze doelen/plannen te geven.

Ritueel Kiemkracht geven aan je wensen

Voorbereiding: Zoek overdag een zaadje dat voor jou symbool staat voor kiemkracht.

Avond: Neem je zaadje mee in je zak en maak deze avond een wandeling in het licht van de Volle Maan. Als je de Maan wilt zien, zoek dan een plek waar je vrij uitzicht hebt naar het oosten.

Bedenk waar je kiemkracht aan wilt geven en welk obstakel er losgelaten moet worden om jouw plannen de ruimte te geven. Als je dit voor jezelf helder hebt, pak dan jouw zaadje dat symbool staat voor kiemkracht en neem deze in je linkerhand.

Stuur de intentie/wens van jouw Kiemkracht richting je zaadje in je hand door er zachtjes overheen te blazen. Vraag de Maan om haar kracht en magie mee te sturen naar jouw zaadje.

Een mooie steen die je hierbij helpt is de Bergkristal, deze zorgt voor een helder zicht op je plannen en doelen.

Nacht: Zet in de nacht een glas water (met jouw zaadje ernaast en het bergkristal erin) in het licht van de Maan en laad het op met de Volle Maan energie.

Hoe je maanwater maakt en waar je het nog meer voor kunt gebruiken lees je hier…

Ochtend: De volgende ochtend plant je het zaadje in je tuin of in een bak. Giet wat Maanwater over je zaadje heen en drink het resterende Maanwater op (pas op dat je de steen niet inslikt).

Tot slot: Nu mag je het loslaten en erop vertrouwen dat de Maan, Magie, Moeder Aarde en de energieën hun werk doen.

Ik wens je een mooie kiemkrachtige Maanviering

Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid


Wil je je meer verdiepen in de Volle Maan en Moeder Aarde?

Op 5 maart start de E-learning Kruidenwijs 13 Volle Manen

Dit is een online jaarcursus van 13 Volle Manen.

Elke maand wordt er een Kruid of Boom met de Volle Maan verbonden. Je leert kruidenzalfjes maken, kruiden in rituelen gebruiken, orakelen met kruiden, toverstaf maken, kruidenelixers maken, kruiden herkennen en de energie van een kruid ervaren. Het is een beleving van de diepere betekenis van kruiden en nog veel meer…..

Stap in de cirkel en ontdek de diepere betekenis van de natuur… Deze verdieping ga je ook in jezelf gaan ervaren.  Aanmelden kan hier