Volle Maan 7 januari 2023 staat voor EEN NIEUW BEGIN.

Nadat op 21 december de winterzonnewende is geweest, keert het licht nu langzaam weer terug. De duisternis is overwonnen en de tijd is nu om jezelf klaar te maken voor de groeikracht die heel langzaam gaat toenemen. Het is een tijd om zaken achter je te laten en alvast schoon schip te maken voor de nieuwe zaken die straks de ruimte nodig hebben om te ontwaken.

Afgelopen periode is er (in mijn beleving) al heel veel energetisch opgeschoond. Ik ben er nog niet klaar mee en voel nog steeds veel beweging hierin… Telkens als ik mentaal met mijn emotie in de knoop raakt, dan ga ik onderzoeken waar die knoop vandaan komt, door het keer op keer weer te ontrafelen merk ik dat mijn gevoel steeds zuiverder wordt. Ik weet dat ik op mijn gevoel kan vertrouwen, dit is mijn kompas en door de jaren heen heb ik geleerd dat deze nooit liegt, maar ik moet wel alert blijven dat ik me niet in elk gevoel mee laat slepen, anders raak ik stuurloos of word ik roekeloos.
Het opschonen is iets wat ik met het Lichtwerk elke dag doe, middels meditatie en centreren van mijn Zijn tussen hemel en aarde. Ik voel dat het me steeds meer uit de wikkels haalt, waardoor ik kwetsbaarder wordt maar ook steeds zuiverder kan voelen wat de onderliggende energie is van de emotie.
Ik wil je meegeven dat het nu een goed moment is om op te schonen, zeker als je het gevoel hebt dat je emoties in de knoop zitten. Door het te ontrafelen en het bij jezelf te houden (niet de verantwoording van jouw gevoel bij een ander neer te leggen) kan er heel veel worden opgeruimd…
Emotionele zuivering en energetisch opruimen bij Volle Maan van januari
Het is nu een mooi moment om dingen los te laten; Hierbij kun je denken aan oude patronen of emoties die geen toegevoegde waarde meer hebben. Als je wilt zuiveren, spreek ze dan hardop uit tegen jezelf in de spiegel, ontrafel en ontwar ze om het uit te wikkelen en los te kunnen laten.
Hierbij mag je je tranen laten vloeien en/of gaan lachen… Het zijn beiden prima manieren om de emotie te laten stromen… Schroom je er niet voor, het is heel mooi en goed om dit te laten vloeien.
Als je dan hebt kunnen ontrafelen wat de onderliggende emotie is, dan weet je ook wat je los kunt laten, hiervoor geef ik je een ritueel hoe je kunt loslaten.
Volle Maan ritueel om dingen los te laten
Verzamel overdag wat stukken berkenbast, dit is een prachtig natuurlijk ‘hulpmiddel’ om dingen op te schrijven en los te laten tijdens het verbranden.
Maak de avond van Volle Maan (7 januari) buiten een vuurtje en schrijf op de stukjes berkenbast wat je op dit moment los wilt laten en wat jou niet langer meer dient, terwijl je dit doet; Spreek je dank uit voor wat is geweest en nu losgelaten mag worden.
Verbrand de stukjes berkenbast en vraag de Volle Maan om je te helpen dit los te laten. Op deze manier kun je schoon schip maken en ruimte maken voor nieuwe dingen in jouw leven.
Vanaf 23 januari ga ik de Lichtboodschap© delen, je kunt deze ook ontvangen als je wilt voor een kleine vergoeding van 12,12 dit om de balans in de uitwisseling te voelen. Hier krijg je energetische cadeautjes aangereikt voor zelfontwikkeling en ontplooiing (meditaties, video’s etc.) om steeds zuiverder bij je eigen gevoel en natuurlijke Bron te komen. Hier lees je er meer over
Ik wens je een mooi en opgeruimd Volle Maan ritueel
Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid