Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Sneeuwmaan Ritueel Kiemkracht

Met de Volle Maan van  18 maart 2022 is het een mooi moment om te bedenken waar jij kiemkracht aan wilt geven en wat er losgelaten mag worden om je plannen de ruimte te geven, zodat ze kunnen groeien. Als je dicht bij je hart blijft, voel je vanzelf wat je wilt laten groeien….

Ritueel Kiemkracht geven aan je wensen

Voorbereiding: Zoek overdag een zaadje die voor jou symbool staat voor kiemkracht.

Avond: Neem je zaadje mee in je zak en maak deze avond een wandeling in het licht van de Volle Maan. Als je de Maan wilt zien, zoek dan een plek waar je vrij uitzicht hebt naar het oosten.

Bedenk waar je kiemkracht aan wilt geven en welk obstakel er losgelaten moet worden om jouw plannen de ruimte te geven. Als je dit voor jezelf helder hebt, pak dan jouw zaadje dat symbool staat voor kiemkracht en neem deze in je linkerhand.

Stuur de intentie/wens van jouw Kiemkracht richting je zaadje in je hand, terwijl je de Maan vraagt om haar wijsheid mee te sturen naar jouw zaadje.

Een mooie steen om met volle maan te dragen is de Bergkristal. Deze zorgt voor een helder zicht op je plannen en doelen.

Nacht: Zet in de nacht een glas water (met jouw zaadje ernaast) in het licht van de Maan en laad het op met de Maan energie.

Hoe je maanwater maakt en waar je het voor kunt gebruiken lees je hier…

Bestel dit boek in de voorverkoop en ontvang er gratis een prachtige Jaarwiel kaart bij. Ook voor de combi. Actie loopt t/m 21 maart.

Ochtend: De volgende ochtend plant je het zaadje in je tuin of in een bak. Giet wat Maanwater over je zaadje heen en drink het resterende Maanwater op.

Tot slot: Nu mag je het loslaten en erop vertrouwen dat de Maan, de Aarde en de energieën hun werk doen.

Ik wens je een mooie kiemkrachtige Maanviering
Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid


15 maart start de E-learning Kruidenwijs 13 Volle Manen

Een online jaarcursus van 13 Volle Manen.

Elke maand wordt er een Kruid of Boom met de Volle Maan verbonden. Je leert kruidenzalfjes maken, kruiden in rituelen gebruiken, orakelen met kruiden, toverstaf maken, kruidenelixers maken, kruiden herkennen en de energie van een kruid ervaren, beleving van de diepere betekenis van kruiden en nog veel meer…..

Door mee te doen met deze online opleiding zal je de diepere betekenis van de natuur gaan ervaren en zal je deze verdieping ook in jezelf gaan ervaren.  Aanmelden kan t/m 13-3