Heksensteen URUZ

Liefde op het eerste gezicht!

Dat was het toen ik Uruz tegenkwam op het strand in Frankrijk. Mijn man en ik waren op zoek naar Heksenstenen, we hadden al heel wat prachtige heksenstenen gevonden van klein tot groot….

Ineens lag hij daar, overspoeld door de sterke stroming van het water. Trok zich niks aan van wat er hier gebeurde…. Ik was op slag verliefd en kon geen andere naam voor hem bedenken dan URUZ! De onverwoestbare, stoere kracht die hij uitstraalde en de donkere, maar unieke kleur en vorm.

Hij was niet op zoek, maar als iemand zijn krachten kan gebruiken, dan vindt hij het best om te helpen….

URUZ ik heb je nu nog dichtbij me, maar ik heb wel besloten om je door te geven…

Deze stoere bonk van maar liefst 2325 gram gaat naar één van de lezers van mijn boek Jaarcirkel – Leven in het ritme van de seizoenen. Ik weet zeker dat URUZ je heel veel inzichten kan brengen en als hij van jou wordt, behandel hem dan met het respect dat hij verdient, want URUZ laat niet met zich sollen 😉

Ik verloot deze Heksensteen URUZ met Samhain op 31 oktober 2021 onder iedereen die het boek Jaarcirkel of de Boekencombi aanschaft via de website Heks en Kruid.

Dus… Heb je het/de boek(en) nog niet? Dan zou ik het nu snel bestellen via deze link de Boekencombi of via deze link het Jaarcirkel Boek

Heksenstenen zijn stenen die een door de natuur gemaakt gat hebben waar je doorheen kunt kijken. Van oudsher werden aan deze stenen magische krachten toegekend. Zij zouden het vermogen hebben om de bezitter een kijkje in de andere wereld te geven als je door het gat heen tuurt. En als je een heksensteen bij je draagt geeft ze je bescherming tegen mensen die tegen je liegen of je willen misleiden.

Bij Heks & Kruid kun je heksenstenen kopen, variërend van klein tot groot kijk hiervoor bij: https://www.heksenkruid.info/product-categorie/heksensteen/

Rune URUZ staat voor kracht en mannelijkheid.
Dapperheid, oerbegin, initiatie, uitdaging, ongetemde kracht, goede gezondheid,
uithoudingsvermogen, wilskracht, doorzetten, iets af maken, onafhankelijkheid, met beide benen op de grond staan, intuïtief verlangen, laten zien wat je waard bent.
Valkuil: Besluiteloosheid, gebrek aan actie, niet weten wat je wilt, angst.