Sneeuwmaan Ritueel Kiemkracht 9 maart 2020

Aankomende maandag is het Volle Maan deze Sneeuwmaan staat voor kiemkracht. Het is tevens een Supermaan, wat betekent dat de maan dichter bij de aarde staat, waardoor zij krachtiger zal zijn.

Het is nu een mooi moment om te bedenken waar jij kiemkracht aan wilt geven en wat er losgelaten mag worden om je plannen de ruimte te geven zodat ze kunnen groeien. Als je dicht bij je hart blijft, voel je vanzelf wat je wilt laten groeien, dit is écht wat het moet zijn….

Sneeuwmaan ritueel – Kiemkracht geven aan je wensen

Voorbereiding: Zoek overdag een zaadje die voor jou symbool staat voor kiemkracht.

Avond: Neem je zaadje mee in je zak en maak een wandeling in het licht van de Volle Maan. Bedenk waar je kiemkracht aan wilt geven en welk obstakel er losgelaten moet worden om jouw plannen de ruimte te geven. Als je dit voor jezelf helder hebt, pak dan jouw zaadje dat symbool staat voor kiemkracht en neem deze in je linkerhand.

Stuur de intentie/wens van jouw Kiemkracht richting je zaadje in je hand, terwijl je de Maan vraagt om haar wijsheid mee te sturen naar jouw zaadje.

Nacht: Zet in de nacht van maandag op dinsdag een glas water (met jouw zaadje ernaast) in het licht van de Maan en laad het op met de Maan energie.

Hoe je maanwater maakt en waar je het voor kunt gebruiken lees je hier…

Magische Maan Momenten

Ochtend: De volgende ochtend plant je het zaadje in je tuin of in een bak. Giet wat Maanwater over je zaadje heen en drink het resterende Maanwater op.

Tot slot: Nu mag je het loslaten en erop vertrouwen dat de Maan, de Aarde en de energieën hun werk doen.

Ik wens je een mooie kiemkrachtige Maanviering
Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid

Wil je bewuster de Maan Momenten beleven?
Kijk dan eens bij het E-Book Magische Maan Momenten

MAAN MAGIE RITUEEL PAKKET