21 daagse Jeneverbes reinigingskuur

jeneverbes

Hierbij geef ik je een tipje van de sluier, deze kuur is een van de vele inspirerende kruiden onderwerpen die aan bod komen in de E-Learning Kruidenwijs waarbij je via het Pluspakket de Hand & Home Made Kruiden Magie pakketten erbij krijgt om de opdrachten te volgen.

Zoals beloofd in de Mare van februari 2020 zal ik hier de beschrijving plaatsen van de 21 daagse Jeneverbes reinigingskuur;

21-daagse Jeneverbes reinigingskuur:
Begin met de inname van 1 besje per dag op de nuchtere maag, het besje goed en langzaam kauwen. Met 1 is dat nog niet zo’n probleem. Dit bouw je op tot 11 besjes per dag en vervolgens weer afbouwen naar 1 besje per dag. Tijdens de kuur is het aan te bevelen om per dag in ieder geval 1 liter water (extra) te drinken.

De kuur werkt reinigend op het darmstelsel en is bloedzuiverend. Tevens is het urinedrijvend en het bevordert de darmperistaltiek. Het werkt ook infectiewerend op de urinewegen en helpt nierstenen te voorkomen. Mensen die veel last hebben van hoesten in de winter kunnen de besjes ook gebruiken om luchtweginfectie tegen te gaan. Tevens kan het bloedsuikerspiegel verlagend werken.

De kuur echter niet langer dan 3 weken gebruiken en mocht je eventueel nog een kuur willen doen dan moet daar minimaal 3 maanden tussen te zitten.

Let op!
Mensen met nierproblemen, gevoelige slijmvliezen en zwangere vrouwen wordt afgeraden deze kuur te volgen! Tevens geldt het advies om te stoppen met de kuur als deze op welke manier dan ook het niet goed voelt. Het volgen van de kuur gaat op eigen verantwoordelijkheid.

Mocht je bijvoorbeeld merken dat je bij 8 besjes aan je taks zit, dan kun je ook de kuur vanaf hier weer afbouwen.

Veel plezier en gezondheid met de kuur!

Heb je vragen? Stel ze via de mail