Wierook maken

Verbind je met de geur van herinnering, kruiden en magie... Wierook wat eigenlijk gewijde rook betekent wordt al eeuwen heen voor verschillende doeleinde gebruikt. Mensen zijn er altijd al van overtuigd geweest dat wierook een positieve en helende werking heeft op het menselijk lichaam, de geest, de ziel en het (onder)bewustzijn. De workshop zelf wierook maken gaat uit van het principe om zelf een korrelwierook samen te stellen.

Hierbij is er een ruime keuze uit harssoorten, houtsoorten, wortelsoorten, kruiden en etherische oliën aanwezig, die je eerst kunt uitproberen en daarna kan verwerken in jouw wierook.
Zo componeer je een persoonlijke wierook en leer je hoe je deze wierook kunt gebruiken voor bijv je huis reinigen, een bepaalde atmosfeer te creëren of om je aura te zuiveren. Jij bepaalt zelf waarvoor je jouw wierook maakt en gaat dan naar huis met een potje van deze zelfgemaakte magische wierook!

Deze wierook kan je gebruiken voor bescherming, onstpanning, reiniging, geluk, magie, rituelen of om een fijne sfeer in je huis te creëren. Ook kun je in deze tijd een wierook maken waarbij je de aantrekkingskracht van de wassende maan aanwendt.


Datum: in overleg
Tijd: ca 3,5 uur
Locatie: in overleg
Deelnemers: 6 tot 10 personen*
Kosten: € 35,00 p.p. incl koffie/thee + alle materialen.

Hoe kan ik mij aanmelden?
tel: 06-22163389
email: mail@heksenkruid.nl
Yvonne Vrijhof


*De workshop gaat door vanaf 6 personen.

Deze workshop kan ook op lokatie worden gegeven min. aantal deelnemers is 6 personen.

Lees meer over Wierook

 
Duik in de wereld van Heks & Kruid
Vertrouw op jezelf, de natuur en de oneindige mogelijkheden die het universum jou te bieden heeft.