Workshop "Maak je eigen Talking Stick"

Een leuke en actieve workshop voor groepen vanaf 6 tot ca 30 personen.
De Talking Stick of de praatstok heeft zijn oorsprong bij de Indianen in Noord-Amerika. De Indianen gebruiken de praatstok in Talking Circles. De Indianen zaten in een cirkel om zo de gelijkwaardigheid uit te drukken.

Door het maken van een Talking Stick voor je bedrijf, school of gezin vergroot je de betrokkenheid van alle personen die ermee gaan werken. De stok gaat bij belangrijke beslissingen of gebeurtenissen de kring rond, zodat iedereen zijn verhaal kan vertellen zonder gestoord te worden. Een Talking Stick bezit de macht van het woord; degene die hem in handen heeft, krijgt het recht om te spreken...

Een mooie manier om een vergadering af te sluiten of voor een kringgesprek in de klas. Ook is het fijn om thuis de Talking Stick te gebruiken, zodat ieder gezinslid gehoord kan worden als er problemen zijn of zaken die besproken moeten worden.

Kortom een leerzame en gave workshop, waarbij je na afloop een krachtig communicatie voorwerp in handen hebt!

 

Groep workshop

Voor deze workshop neem ik alle benodigdheden mee; van stok tot alles wat met het begrip communicatie te maken heeft, zodat je de Talking Stick helemaal persoonlijk naar wens kunt maken. Nadat de stok klaar is wijden we deze met de 4 elementen; aarde, lucht, vuur en water.

Deze workshop kan gegeven worden vanaf 6 deelnemers, ook een idee voor een vrijgezellen feestje!

Duur: ca 3,5 tot 4 uur
Kosten:
€ 40,00 per persoon
Jij/jullie zorgen voor de locatie.

Heb je het anders in gedachten? Neem dan even contact met mij op, alles is bespreekbaar. mail@heksenkruid.info of bel 06-22163389

Ook kan deze workshop geboekt worden waarvoor ik de ruimte verzorg in Velsen (NH) & omgeving Utrecht, dat kan vanaf 6 personen t/m maximaal 15 personen. Kosten voor ruimtehuur zijn 65 per dagdeel.