Workshop Talking Stick maken

De Talking Stick of de praatstok heeft zijn oorsprong bij de Indianen in Noord-Amerika. De Indianen gebruiken de praatstok in Talking Circles. De Indianen zaten in een cirkel om zo de gelijkwaardigheid uit te drukken.

Door het maken van een Talking Stick voor je bedrijf, school of gezin vergroot je de betrokkenheid van alle personen die ermee gaan werken. De stok gaat bij belangrijke beslissingen of gebeurtenissen de kring rond, zodat iedereen zijn verhaal kan vertellen zonder gestoord te worden. Een Talking Stick bezit de macht van het woord; degene die hem in handen heeft, krijgt het recht om te spreken...

Een mooie manier om een vergadering af te sluiten of voor een kringgesprek in de klas. Ook is het fijn om thuis de Talking Stick te gebruiken, zodat ieder gezinslid gehoord kan worden als er problemen zijn of zaken die besproken moeten worden.

Kortom een leuke workshop, waarbij je na afloop een krachtig communicatie voorwerp in handen hebt!

 

Voor deze workshop heb ik alle benodigdheden in bezit;
van stok tot alles wat met het begrip communicatie te maken heeft, zodat je de Talking Stick helemaal persoonlijk naar wens kunt maken. Nadat de stok klaar is wijden we deze in met de 5 elementen; aarde, lucht, vuur, water en spirit.

Tevens houden we een Talking Circle, zodat je zelf kunt ervaren hoe dit in zijn werk gaat.

Talking Stick

Workshop informatie
Datum:
Tijd:
Kosten:
Locatie:
Inclusief: koffie/thee, alle materialen en een informatieve reader.
Aanmelden: mail@heksenkruid.info of bel 06-22163389

Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden vanaf 6 deelnemers.
Klik hier voor meer informatie over groepsworkshops