Rituelen


Bij Heks en Kruid kun je op 2 verschillende manieren in direct contact komen met rituelen;
- Door het laten samenstellen van een persoonlijk ritueel.
- Door het zelf leren van rituelen, met persoonlijke begeleiding.

Persoonlijk ritueel

Het samenstellen & uitvoeren van een persoonlijk ritueel gaat in nauw overleg met elkaar. Jij geeft aan waarom je een ritueel wilt uitvoeren, ik zorg ervoor dat het een persoonlijk ritueel wordt met een mooi verloop en de juiste richting.
Enkele voorbeelden hieronder.

Ritueel om;

  • - je zelfvertrouwen te vergroten
  • - de liefde te bezegelen, ook wel Handfasting genoemd
  • - de liefde aan te trekken
  • - de liefde nieuw leven in te blazen
  • - vriendschappen aan te trekken
  • - een vriendschap te bezegelen, ook wel Handfasting genoemd
  • - familiebanden te herstellen
  • - je dankbaarheid te uitten
  • - afscheid te nemen van iets of iemand
  • - iemand te herdenken
  • - iets te bekrachtigen of te versterken
  • - iets aan te trekken / los te laten

De rituelen doen we samen, dit kan kan bij jouw thuis, bij mij thuis of buiten worden gedaan, geheel afhankelijk van het soort ritueel.

Jij geeft aan waarvoor je een ritueel wilt uitvoeren en ik stel een persoonlijk ritueel voor je samen. Dit persoonlijke ritueel gaat in goed overleg met elkaar, er zal rekening worden gehouden met de maanstand en gebruik worden gemaakt van natuur elementen.

Wil je iets aantrekken, dan doe je dat met wassende maan maar wil je iets loslaten dan doe je dat juist met afnemende maan. De rituelen zullen worden uitgevoerd met witte magie, dat houdt in dat de vrije wil voorop staat voor alle partijen en dat je niets doet/wenst wat een ander bewust schaadt.

Uiteraard zal alles wat vooraf en tijdens dit ritueel besproken en gedaan wordt in vertrouwen worden gedaan en discretie mag je dan ook van mij verwachten. Ik zal je nooit vragen iets te doen waar je zelf niet achter staat. De intentie van jezelf is wel belangrijk. Hoe sterker jouw intentie is, hoe mooier het verloop van het ritueel zal zijn.

Pas op met wat je wenst; het kon weleens uitkomen....

Ervaring:
Een persoonlijk ritueel heeft de kracht om jouw wensen kenbaar te maken aan het grotere geheel, vaak zal daardoor de intentie versterkt worden en kunnen er daadwerkelijk wonderen bewerkstelligd worden. Meerdere malen heb ik achteraf van mensen, waar ik een persoonlijk ritueel mee uitvoerde, te horen gekregen hoe op wonderbaarlijke wijze de wens/intentie zuiver gehoord werd waarna deze tot manifestatie kon komen.

De kosten voor het samenstellen en uitvoeren van een persoonlijk ritueel is afhankelijk van de tijd, de plek en het soort ritueel.
Als je meer wilt weten of vragen hebt, mail me gerust mail@heksenkruid.info

*** Jaarcirkel ***

Sta je ervoor open om de natuur beter te leren kennen en wil je persoonlijke begeleiding ontvangen op het pad van de natuurmagie -en rituelen?

Dan kun je er voor kiezen om bij mij in de leer te gaan, zodat je zelf leert hoe je rituelen kunt uitvoeren en magie kunt aanwenden.

November 2017 start ik de eerste Jaarcirkel 1718

Jaarcirkel 1718

We zijn veel buiten tijdens de jaarcirkel in bos of duin. Ik wil dat we een diepe verbinding aangaan met de Natuur, haar elementen (daar horen ook de jaargetijden bij, voelen en ervaren), haar 'simpele' manier van ons dingen aanreiken en dit leren te zien... dit omzetten in intenties en vandaar uit mooie, krachtige en toch simpele natuur rituelen kunnen ontwikkelen.

Totale kosten voor de Jaarcirkel zijn € 750,00
Dit is incl lunch (als de cursus overdag is), het lesmateriaal (digitaal aangeleverd), materialen die tijdens de Jaarcirkel nodig zijn en alles wat er nog meer bij komt kijken...

Voor jou de vragen;

- Ben je bereid om met elk weertype het bos of duin in te gaan?
- Kan en durf je jezelf volledig te geven in de groep die straks ontstaat?
- Kun je als onderdeel van de groep jouw deel bijdragen?
- Ben je bereid om ook een deel van de rituelen op je te nemen?
- Ben je bereid om een motivatie te schrijven waarom je mee wilt doen?
- Kun je het accepteren als je niet wordt uitgekozen?

Als je deze vragen met 'Ja' kunt beantwoorden, dan wil ik je van harte uitnodigen om jouw motivatie te mailen.

De data zal ik je alvast geven;

2017
Vrijdag avond 3-11
Vrijdag overdag 22-12

2018
Vrijdag overdag 2-2
Vrijdag overdag 23-3
Vrijdag avond 4-5
Vrijdag avond 29-6
Vrijdag overdag 3-8
Vrijdag overdag 21-9
Vrijdag avond 2-11

Je leert de maan, de elementen en de natuur beter kennen en je leert omgaan met magie en (natuur) rituelen.

De bijeenkomsten zullen we vanuit verschillende plekken werken, er zal veel buiten worden gewerkt in omgeving van IJmuiden.

Max 5 deelnemers,

Om de volle aandacht te kunnen geven die je nodig hebt om de rituelen, de natuur, de maan en de magie te leren kennen en te ervaren, is het aantal deelnemers zeer beperkt. Degene met de juiste intentie en motivatie zullen alleen deel kunnen nemen.