Natuurfeesten & rituelen

De natuurfeesten bestaan zijn ontsproten uit de cycli van de seizoenen. De seizoensovergangen zijn onlosmakelijk verbonden zijn met het leven op aarde. Elk seizoen heeft haar charme waaruit moeder aarde zal geven of nemen.

Het voelen en begrijpen van de essentie van de natuurfeesten is een begin om de kracht van de natuur te leren kennen en ervaren.....

De natuurfeesten zijn onder te verdelen in 8 natuurfeesten ook wel sabbats genoemd, alle sabbats zijn verweven met elkaar.

Hieronder staan de jaarfeesten met een doorklik naar meer informatie en rituelen wat je tijdens deze natuurfeesten kunt doen.

Imbolc 2 februari

Ostara 21 maart

Beltane 1 mei

Litha 21 juni

Lughnasadh 1 augustus

Mabon 23 september

Samhain 31 oktober

Yule 21 december


21 december 2016 workshop Wierook maken & Yule viering in Velsen. Lees meer...


*** Rituelen leren ***

Sta je ervoor open om de natuur beter te leren kennen en wil je persoonlijke begeleiding ontvangen op het pad van de natuurmagie -en rituelen?

Dan kun je er voor kiezen om bij mij in de leer te gaan, zodat je zelf leert hoe je rituelen kunt uitvoeren en magie kunt aanwenden.

Om goed onderricht te kunnen geven, starten we met een serie van 5 dagdelen (van ca 3 uur) waarin je de maan, de elementen en de natuur leert kennen en je leert omgaan met magie en (natuur) rituelen.

De dagdelen zullen we vanuit verschillende plekken werken, er zal veel buiten worden gewerkt in omgeving van IJmuiden. De dagdelen worden in overleg met elkaar afgestemd op de Maan standen.
Kosten zijn 75,00 per keer.
Dit gaat in een serie van 5 dagdelen. max 3 deelnemers*

Om de volle aandacht te kunnen geven die je nodig hebt om de rituelen, de natuur, de maan en de magie te leren kennen en te ervaren, is het aantal deelnemers zeer beperkt. Degene met de juiste intentie en motivatie zullen alleen deel kunnen nemen.

*We starten in januari 2017 - nog 2 plekken beschikbaar, heb je interesse? Stuur me dan een e-mail met jouw motivatie waarom je mee wilt doen >mail@heksenkruid.nl


 

Aanmelden voor de nieuwsbrief? Dan krijg je 1 maal per maand een mail waarin rituelen, workshops en/of jaarfeesten worden kenbaar gemaakt.

Doe wat je wilt mits het niets of niemand schaadt.
Dat wat je doet komt in drievoud tot je terug.
Het goede dat je doet zal je vreugde & geluk brengen.